Na afloop van een traject zaten we met een aantal adviseurs in een kroeg in Emmen te filosoferen over een praktijkgerichte aanpak om onze klanten te kunnen helpen bij die zaken die leiden tot een door de klanten gewenste winst. Daaruit ontstond wat wij zijn gaan noemen de EMMER methode.

 

Stel u zelf een emmer voor. Met water. Alleen het water vervangen wij in metaforische zin voor geld. U wilt als ondernemer dat deze emmer zo vol mogelijk blijft. Dat betekent dat u voortdurend bezig moet zijn om uw bedrijf in beeld te brengen bij klanten. Bestaande en potentiële nieuwe klanten moeten een positief beeld van u hebben en houden. Dat is namelijk de enige garantie op het behalen van omzet. Daar draait verkoopondersteuning om: meer omzet binnenhalen.

 

Doppler Bedrijfsadviseur bestaat in de eerste plaats uit Jeroen Mulder. Maar Doppler is veel meer. Want onze kracht is ons netwerk. Voor elke opdracht kijken wij wie in ons netwerk het meest geschikt is de klus te klaren. Denk bijvoorbeeld aan ICT-specialisten, accountants, fiscalisten, communicatieadviseurs en marketeers. Allemaal mensen die hun sporen dik verdiend hebben bij grotere (advies)bureaus en waarvoor klanten normaliter een stevig tarief betalen. Niet bij Doppler. Deze mensen vinden het leuk om hun expertise ook in te zetten voor MKB en MKB+-ondernemingen. Doppler regelt hun inzet en spreekt met u, als klant, een aantrekkelijk tarief af.

 

Doppler is dus eigenlijk vooral een netwerk van specialisten. Wij hebben dan ook geen kantoor. Dat is fijn voor u. U betaalt ons kantoor namelijk ook niet. U rekent alleen de gewerkte uren af en een paar koppen koffie. Vergaderen? Natuurlijk. Dan komen we naar u toe. Of we regelen een locatie waar wij rustig zaken kunnen bespreken.

 

Zo doen we dat bij Doppler.